Τηλ.: 2310 307503, κιν.: 6982 300100 | ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Πλατεία Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
δίπλα στην Vodafone
ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Ακουστικά Βαρηκοϊας

Ακουστικά βαρηκοΐας

Άρθρα: 24 ,     Σελίδα: 2
Σελίδες: 1  2  3 
Φωτογραφία: Ακουστικά βαρηκοΐας Γερμανίας - Τεχνολογίας HearIntelligence™

Ακουστικά βαρηκοΐας Γερμανίας - Τεχνολογίας HearIntelligence™

Ακουστικά βαρηκοΐας Stratos τελευταίας τεχνολογίας απο την εταιρία Hansaton, Sonova Group, κορυφαίας τεχνολογίας HearIntelligence™. Νέα λειτουργία χειρισμού ακουστικών βαρηκοΐας με Tap Control, για εύκολη και άνετη χρήση κινητών τηλεφώνων και audio streaming. Εξουσιοδοτημένο εργαστήριο ακουστικών βαρηκοΐας, επαγγελματική πείρα απο το 2005. Τηλέφωνο: 2310 307503.
Φωτογραφία: Ακουστικά βαρηκοΐας και κινητά τηλέφωνα

Ακουστικά βαρηκοΐας και κινητά τηλέφωνα

Ασύρματη επικοινωνία ακουστικών βαρηκοΐας μέσω bluetooth με κινητά τηλέφωνα και τηλεόραση. Η χρησιμότητα της ασύρματης τεχνολογίας στην λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας, έχει φέρει σημαντικά θετικά αποτελέσματα στις δυνατότητες αξιοποίησης τους. Η τηλεφωνική συνομιλία με την χρήση των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας, είναι πλέον άνετη, εύκολη και ποιοτική. Η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ του κινητού τηλεφώνου και του ακουστικού βαρηκοΐας, επιτυγχάνεται άμεσα με καθαρότητα στην ομιλία, χωρίς παρεμβολές και ενοχλήσεις από τον περιβαλλοντικό θόρυβο. Υπάρχουν λύσεις για άτομα με προβλήματα ακοής που δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με το κινητό τηλέφωνο και να παρακολουθήσουν τηλεόραση. Υπάρχει συμβατότητα των ακουστικών βαρηκοΐας για android και iOS κινητά τηλέφωνα.
Φωτογραφία: Ασύρματη επικοινωνία με ακουστικά βαρηκοΐας

Ασύρματη επικοινωνία με ακουστικά βαρηκοΐας

Τηλεφωνική συνομιλία μέσω ακουστικών βαρηκοΐας. Τηλεχειρισμός ακουστικών βαρηκοΐας μέσω κινητού τηλεφώνου. Ανετη ακρόαση τηλεόρασης και απόλαυση μουσικής απο ηλεκτρονικό υπολογιστή ή tablet, μέσω ασύρματης σύνδεσης ακουστικών βαρηκοΐας.
Φωτογραφία: Εξωτερικά μικρόφωνα ασύρματης τεχνολογίας για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξωτερικά μικρόφωνα ασύρματης τεχνολογίας για ακουστικά βαρηκοΐας

Ανετη συνομιλία από απόσταση, σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο, με την βοήθεια των εξωτερικών μικροφώνων ασύρματης σύνδεσης για ακουστικά βαρηκοΐας. Κατανοητές συζητήσεις σε θορυβώδες περιβάλλον με πολλά άτομα, με ασύρματη σύνδεση μικροφώνων σε ακουστικά βαρηκοΐας. Καλέστε μας για δωρεάν δοκιμή στο τηλέφωνο 2310 307503.
Φωτογραφία: Ποια ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατάλληλα για την βαρηκοΐα μου

Ποια ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατάλληλα για την βαρηκοΐα μου

Για την επιλογή των κατάλληλων ακουστικων βαρηκοιας, θα πρέπει να προσέξουμε τον τύπο και την πιστοποίηση τους. Είναι ιατρικά μηχανήματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και θα πρέπει να διαθέτουν την ανάλογη πιστοποίηση. Στην αγορά κυκλοφορούν ενισχυτές ήχου οι οποίοι δεν είναι κατάλληλοι για κάλυψη βαρηκοΐας. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο ειδικό ακουστικών βαρηκοΐας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό για την βαρηκοΐα σας.
Φωτογραφία: Επαναφορτιζόμενα ή μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας;

Επαναφορτιζόμενα ή μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας;

Πότε είναι σωστή η επιλογή για χρήση επαναφορτιζόμενου ακουστικού βαρηκοΐας. Ποια σύγκριση θα πρέπει να γίνεται μεταξύ των ακουστικών βαρηκοΐας που χρησιμοποιούν επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ποια θα πρέπει να είναι η φροντίδα και η σωστή συντήρηση ενός επαναφορτιζόμενου ακουστικού. Στο πιστοποιημένο κέντρο εφαρμογών ακουστικών βαρηκοΐας Ακμονας, με πείρα από το 2005, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας που πραγματικά σας ταιριάζει. Καλέστε μας, στο τηλέφωνο 2310 307503, για δωρεάν δοκιμή.
Φωτογραφία: Ακουστικό βαρηκοΐας που μεταφράζει ξένες γλώσσες

Ακουστικό βαρηκοΐας που μεταφράζει ξένες γλώσσες

Ακόμη και ώς μεταφραστής ξένων γλωσσών μπορεί να λειτουργήσει ένα ακουστικό βαρηκοΐας, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει κανονική συνομιλία με άτομα που έχουν προβλήματα ακοής και δεν μιλούν την ίδια γλώσσα. Πρόγραμμα λειτουργίας mask mode για συνομιλία με άτομα που φορούν μάσκα προσώπου.
Φωτογραφία: Συμβουλές για την περίοδο προσαρμογής με ακουστικά βαρηκοΐας

Συμβουλές για την περίοδο προσαρμογής με ακουστικά βαρηκοΐας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ακοή σας, όταν γίνει η σωστή επιλογή και εφαρμογή τους σύμφωνα με την βαρηκοΐα σας και την ανάλογη ρύθμιση τους από ειδικούς ακοοπροθετιστές. Σημαντικό ρόλο έχει η τεχνολογία που σας παρέχει το ακουστικό σας, η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ειδικού ακουστικών, καθώς και η πολύτιμη συνεργασία σας κατά την περίοδο προσαρμογής.
Φωτογραφία: Εμβοές, βουητό στο αυτί. Μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρισης των εμβοών  www.stoafti.com

Εμβοές, βουητό στο αυτί. Μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρισης των εμβοών www.stoafti.com

Ακουστικά βαρηκοΐας για ανακούφιση από τις εμβοές. Εφαρμογές και προγράμματα ακουστικών βαρηκοΐας για ηχοκάλυψη, masking εμβοών. Μελέτες και έρευνα για θεραπεία από το βουητό, το σφύριγμα, το κουδούνισμα στα αυτιά. Tinnitus services.
Φορητός φορτιστής ακουστικών βαρηκοιας Power Bank

Φορητός φορτιστής ακουστικών βαρηκοιας Power Bank

Βαρηκοΐα και Ανοια

Βαρηκοΐα και Ανοια

Αφυγραντήρες Ακουστικών Βαρηκοΐας

Αφυγραντήρες Ακουστικών Βαρηκοΐας

Εμβοές ή βουητό στο αυτί

Εμβοές ή βουητό στο αυτί

Ασύρματα συστήματα ενίσχυσης ακοής για σχολεία και αίθουσες διδασκαλίας

Ασύρματα συστήματα ενίσχυσης ακοής για σχολεία και αίθουσες διδασκαλίας

Αναλώσιμα, ανταλλακτικά ακουστικών βαρηκοΐας  www.stoafti.com

Αναλώσιμα, ανταλλακτικά ακουστικών βαρηκοΐας www.stoafti.com

ακουστικα βαρηκοιασ
Πιστοποιημένα Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΟΠΥΥ
Επιδότηση 450€ - 900€
Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Πιστοποίηση ακουστικων βαρηκοιασ
Πιστοποίηση Εμπορίας, Διακίνησης και Τεχνικής Υποστήριξης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
Ακουστικά βαρηκοΐας: αόρατα, ενδωτιαία, μέσα στο αυτί. Bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας για ασύρματη σύνδεση με κινητά τηλέφωνα και τηλεόραση. Επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοϊας, χωρίς αλλαγή μπαταρία. Αδιάβροχα, οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας, από αξιόπιστους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας.
ακουστικά βαρηκοϊας, αόρατα, αδιάβροχα, επαναφορτιζόμενα, ασύρματα, οπισθωτιαία, ενδωτιαία, ενδοκαναλικά, bluetooth, ακουστικά, βαρηκοΐας, αυτί, νευροαισθητήριος, μικτού, αγωγιμότητας, ψηφιακά, ψείρες, μπαταρίες, φίλτρα, σωληνάκια
scroll up