Τηλ.: 2310 307503, κιν.: 6982 300100 | ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Πλατεία Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
δίπλα στην Vodafone
ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Ακουστικά Βαρηκοϊας

Ακουστικά βαρηκοΐας

Άρθρα: 20 ,     Σελίδα: 2
Σελίδες: 1  2  3 
Φωτογραφία: Ποια ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατάλληλα για την βαρηκοΐα μου

Ποια ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατάλληλα για την βαρηκοΐα μου

Για την επιλογή των κατάλληλων ακουστικων βαρηκοιας, θα πρέπει να προσέξουμε τον τύπο και την πιστοποίηση τους. Είναι ιατρικά μηχανήματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και θα πρέπει να διαθέτουν την ανάλογη πιστοποίηση. Στην αγορά κυκλοφορούν ενισχυτές ήχου οι οποίοι δεν είναι κατάλληλοι για κάλυψη βαρηκοΐας. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο ειδικό ακουστικών βαρηκοΐας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό για την βαρηκοΐα σας.
Φωτογραφία: Επαναφορτιζόμενα ή μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας;

Επαναφορτιζόμενα ή μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας;

Πότε είναι σωστή η επιλογή για χρήση επαναφορτιζόμενου ακουστικού βαρηκοΐας. Ποια σύγκριση θα πρέπει να γίνεται μεταξύ των ακουστικών βαρηκοΐας που χρησιμοποιούν επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ποια θα πρέπει να είναι η φροντίδα και η σωστή συντήρηση ενός επαναφορτιζόμενου ακουστικού. Στο πιστοποιημένο κέντρο εφαρμογών ακουστικών βαρηκοΐας Ακμονας, με πείρα από το 2005, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας που πραγματικά σας ταιριάζει. Καλέστε μας, στο τηλέφωνο 2310 307503, για δωρεάν δοκιμή.
Φωτογραφία: Ακουστικό βαρηκοΐας που μεταφράζει ξένες γλώσσες

Ακουστικό βαρηκοΐας που μεταφράζει ξένες γλώσσες

Ακόμη και ώς μεταφραστής ξένων γλωσσών μπορεί να λειτουργήσει ένα ακουστικό βαρηκοΐας, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει κανονική συνομιλία με άτομα που έχουν προβλήματα ακοής και δεν μιλούν την ίδια γλώσσα. Πρόγραμμα λειτουργίας mask mode για συνομιλία με άτομα που φορούν μάσκα προσώπου.
Φωτογραφία: Συμβουλές για την περίοδο προσαρμογής με ακουστικά βαρηκοΐας

Συμβουλές για την περίοδο προσαρμογής με ακουστικά βαρηκοΐας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ακοή σας, όταν γίνει η σωστή επιλογή και εφαρμογή τους σύμφωνα με την βαρηκοΐα σας και την ανάλογη ρύθμιση τους από ειδικούς ακοοπροθετιστές. Σημαντικό ρόλο έχει η τεχνολογία που σας παρέχει το ακουστικό σας, η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ειδικού ακουστικών, καθώς και η πολύτιμη συνεργασία σας κατά την περίοδο προσαρμογής.
Φωτογραφία: Εμβοές, βουητό στο αυτί. Μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρισης των εμβοών  www.stoafti.com

Εμβοές, βουητό στο αυτί. Μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρισης των εμβοών www.stoafti.com

Ακουστικά βαρηκοΐας για ανακούφιση από τις εμβοές. Εφαρμογές και προγράμματα ακουστικών βαρηκοΐας για ηχοκάλυψη, masking εμβοών. Μελέτες και έρευνα για θεραπεία από το βουητό, το σφύριγμα, το κουδούνισμα στα αυτιά. Tinnitus services.
Φωτογραφία: H νανοτεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας

H νανοτεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας

Ακουστικα βαρηκοιας νανοτεχνολογιας. Η εφαρμογή της νανοεπιστήμης στα ακουστικά βαρηκοΐας με την χρήση της νανοτεχνολογίας προσφέρει τεράστια οφέλη στα ακουστικά, τόσο στην ποιότητα λειτουργίας τους, όσο και στην ανθεκτικότητα τους, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής τους με σταθερή και ταυτόχρονα ποιοτική απόδοση.
Φωτογραφία: Πόσο αδιάβροχα είναι τα ακουστικά βαρηκοΐας ;  www.stoafti.com

Πόσο αδιάβροχα είναι τα ακουστικά βαρηκοΐας ; www.stoafti.com

Πιστοποίηση στεγανότητας και αδιαβροχοποίησης IP
Φωτογραφία: Bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας

Bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας

Ασύρματη σύνδεση ακουστικών βαρηκοΐας με κινητό τηλέφωνο, tablet, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλεόραση. Απευθείας σύνδεση, χωρίς επιπλέον εξαρτήματα. Καλέστε μας, για δωρεάν δοκιμή, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 307503.
Φωτογραφία: Ενδωτιαία, ακουστικά μέσα στο αυτί

Ενδωτιαία, ακουστικά μέσα στο αυτί

Εφαρμογές ενδωτιαίων ακουστικών βαρηκοΐας. Άνετη εφαρμογή στο αυτί χωρίς ενοχλήσεις και "σφυρίγματα". Πλεονεκτήματα εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας μέσα στο αυτί.
Αφυγραντήρες Ακουστικών Βαρηκοΐας

Αφυγραντήρες Ακουστικών Βαρηκοΐας

Ασύρματα συστήματα ενίσχυσης ακοής για σχολεία και αίθουσες διδασκαλίας

Ασύρματα συστήματα ενίσχυσης ακοής για σχολεία και αίθουσες διδασκαλίας

Αναλώσιμα, αξεσουάρ ακουστικών βαρηκοΐας  www.stoafti.com

Αναλώσιμα, αξεσουάρ ακουστικών βαρηκοΐας www.stoafti.com

ακουστικα βαρηκοιασ
Πιστοποιημένα Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΟΠΥΥ
Επιδότηση 450€ - 900€
Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Πιστοποίηση ακουστικων βαρηκοιασ
Πιστοποίηση Εμπορίας, Διακίνησης και Τεχνικής Υποστήριξης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
Ακουστικά βαρηκοΐας: αόρατα, ενδωτιαία, μέσα στο αυτί. Bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας για ασύρματη σύνδεση με κινητά τηλέφωνα και τηλεόραση. Επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοϊας, χωρίς αλλαγή μπαταρία. Αδιάβροχα, οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας, από αξιόπιστους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας.
ακουστικά βαρηκοϊας, αόρατα, αδιάβροχα, επαναφορτιζόμενα, ασύρματα, οπισθωτιαία, ενδωτιαία, ενδοκαναλικά, bluetooth, ακουστικά, βαρηκοΐας, αυτί, νευροαισθητήριος, μικτού, αγωγιμότητας, ψηφιακά, ψείρες, μπαταρίες, φίλτρα, σωληνάκια
scroll up