Τηλ.: 2310 307503, κιν.: 6982 300100 | ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Πλατεία Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
δίπλα στην Vodafone
ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Ακουστικά Βαρηκοϊας

Ακουστικά βαρηκοΐας

Ακουστικά Βαρηκοΐας με Τεχνητή Νοημοσύνη

Ακουστικά Βαρηκοΐας με Τεχνητή Νοημοσύνη

Η λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας με τεχνητή νοημοσύνη, επιφέρει νέες καινοτόμες εξελίξεις για την ενίσχυση της ακοής και όχι μόνο. Θα μαθαίνουν το πώς ακούμε και πότε ακούμε. Θα μελετήσουν την λειτουργία της ανθρώπινης ακοής, θα αντιγράψουν τις ακουστικές μας προτιμήσεις και θα τις επεξεργαστούν για να δώσουν την βέλτιστη ακοή.

Το μέλλον στα ακουστικά βαρηκοΐας
Artificial Intelligence, Machine Learning, DNN_Deep Neural Network

starkey ai cic
starkey ric ai

Νέα γενιά ακουστικών βαρηκοΐας με τεχνητή νοημοσύνη Genesis απο την Starkey

Τεχνητή νοημοσύνη,
είναι η ικανότητα μιας μηχανής να αναπαριστά την λειτουργία της ανθρώπινης νοημοσύνης και να παίρνει αποφάσεις για την εκτέλεση εργασιών, όπου έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν.
Machine learning, είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να εκπαιδευτεί και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα χρησιμοποιώντας δεδομένα και πολύπλοκους αλγόριθμους. Η διαφορά της τεχνητής νοημοσύνης με την λειτουργία εκμάθησης μηχανής με αλγόριθμους, είναι το ότι οι μηχανές χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να επεξεργάζονται δεδομένα και να δημιουργούν προβλέψεις. Με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας, εξελίσσεται σημαντικά η ικανότητα των ακουστικών βαρηκοΐας, γίνονται περισσότερο έξυπνα, μπορούν να μαθαίνουν και να αντιγράφουν τις ακουστικές μας προτιμήσεις και χρησιμοποιούν συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα για να αποδώσουν την βέλτιστη ακοή.
Deep Νeural Νetwork, είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται στην τεχνητή νοημοσύνη για να μιμείται διεργασίες του νευρικού συστήματος του εγκεφάλου.

Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στα ακουστικά βαρηκοΐας
Η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης στα ακουστικά βαρηκοΐας, ουσιαστικά έχει εμφανιστεί εδώ και χρόνια, από την στιγμή που άρχισε να χρησιμοποιείται η τεχνολογία WDRC, Wide Dynamic Range Compression στα ακουστικά βαρηκοΐας, όπου με βάση κάποιες "αποφάσεις" που λαμβάνονται, προσαρμόζονται στις ακουστικές ανάγκες ενός ατόμου καθώς και σε διαφορετικά είδη περιβάλλοντος, όπως η συνομιλία με πολλά άτομα σε περιβάλλον ησυχίας, η συνομιλία με παρέα ατόμων σε περιβαλλοντικό θόρυβο κ.α.
Τα ακουστικά βαρηκοιας με τεχνητή νοημοσύνη, έχουν ενσωματωμένους 3D αισθητήρες, υποστηρίζουν ασύρματη συνδεσιμότητα, ανίχνευση περιβάλλοντος και αυτόματο έλεγχο της έντασης διαφόρων πηγών ήχου για ηχητική ισορροπία, balance.
Μπορούν να επεξεργάζονται και να δίνουν προτεραιότητα σε ομιλίες που ακούει κάποιος συχνότερα και να τις διαχωρίζουν σε θορυβώδες περιβάλλον.
Γνωρίζουν, όταν κάποιος παρακολουθεί συχνά τηλεόραση συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και ενεργοποιούν κάποιες λειτουργίες για καλύτερη ακρόαση.
Μαθαίνουν να ανιχνεύουν συγκεκριμένες φωνές ατόμων, ακόμη και όταν φοράει κάποιος μάσκα και αποφασίζουν άμεσα να ενισχύσουν αυτούς τους συγκεκριμένους ήχους.
Μπορούν να μετρούν την αρτηριακή πίεση, ακόμη και να προειδοποιούν τους συγγενείς ενός ανθρώπου, σε περίπτωση που το άτομο πέσει κάτω στο έδαφος.
Ανιχνεύουν δραστηριότητες του εγκεφάλου και της κίνησης του σώματος για να μπορούν να βοηθούν ακόμη και στην πρόβλεψη πρώιμων σημείων άνοιας.
Μεταφράζουν ξένες γλώσσες, από άτομα που μιλούν διαφορετική γλώσσα.
Ενεργοποιούν την απομακρυσμένη σύνδεση με τον ακοοπροθετιστή σας, για ασύρματη ρύθμιση των ακουστικών βαρηκοΐας, χωρίς να απαιτείται ραντεβού για επίσκεψη.
Δημιουργούν "αναμνήσεις" με γεωγραφική ετικέτα για ρυθμίσεις ενίσχυσης της ακοής, έτσι ώστε τα ακουστικά να μεταβαίνουν αυτόματα σε αυτές τις προτιμήσεις όταν το GPS του smartphone εντοπίσει ότι βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική ετικέτα, θέση στον χάρτη.
Η τεχνητή νοημοσύνη, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν θα πρέπει να γίνει διάκριση της ομιλίας μέσα σε δύσκολο και ενοχλητικό περιβαλλοντικό θόρυβο, όπου το ακουστικό θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην φωνή παρά στον θόρυβο. Πολλοί ερευνητές παγκοσμίως, υπόσχονται να αναπτύξουν στο μέλλον, νέες τεχνολογίες στα ακουστικά βαρηκοΐας, όπου θα μπορεί να ελέγχεται και η θερμοκρασία του σώματός, καθώς και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.


Με εκτίμηση

Στέφανος Ποντιούδης
Ειδικός - Τεχνικός Ακουστικών Βαρηκοΐας
Ηλεκτρονικός Μηχανικός


Ακμονας Πιστοποιημένο Κέντρο Εφαρμογών Ακουστικών Βαρηκοΐας, Θεσσαλονίκη, Χαριλάου
Ανταγωνιστικές τιμές ακουστικών βαρηκοΐας με επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ

ακουστικα βαρηκοιασ
Πιστοποιημένα Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΟΠΥΥ
Επιδότηση 450€ - 900€
Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Πιστοποίηση ακουστικων βαρηκοιασ
Πιστοποίηση Εμπορίας, Διακίνησης και Τεχνικής Υποστήριξης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
Η λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας με τεχνητή νοημοσύνη, επιφέρει νέες καινοτόμες εξελίξεις για την ενίσχυση της ακοής και όχι μόνο. Θα μαθαίνουν το πώς ακούμε και πότε ακούμε. Θα μελετήσουν την λειτουργία της ανθρώπινης ακοής, θα αντιγράψουν τις ακουστικές μας προτιμήσεις και θα τις επεξεργαστούν για να δώσουν την βέλτιστη ακοή.
τεχνητή, νοημοσύνη, εξυπνα, ακουστικα, βαρηκοιας, ai, hybrid, Livio, starkey, varikoias, θεσσαλονίκη, ακμονας, χαριλάου, αμερικης, δανιας, ελβετίας, γερμανίας, artificial, intelligence, akoustika, ακοή, τιμες, εοπυυ, επιδοτηση
Ακουστικά Βαρηκοϊας
scroll up
gallery ❰   ❱