Τηλ.: 2310 307503, κιν.: 6982 300100 | ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Πλατεία Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
δίπλα στην Vodafone
ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Ακουστικά Βαρηκοϊας

Ακουστικά βαρηκοΐας

H νανοτεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας

H νανοτεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας

Ακουστικα βαρηκοιας νανοτεχνολογιας. Η εφαρμογή της νανοεπιστήμης στα ακουστικά βαρηκοΐας με την χρήση της νανοτεχνολογίας προσφέρει τεράστια οφέλη στα ακουστικά, τόσο στην ποιότητα λειτουργίας τους, όσο και στην ανθεκτικότητα τους, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής τους με σταθερή και ταυτόχρονα ποιοτική απόδοση.
Η κανονική λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας επηρεάζεται από την θερμοκρασία, την υγρασία, τον ιδρώτα όπως επίσης και από την ύπαρξη κεριού που συσσωρεύεται στον ακουστικό πόρο του αυτιού. Επιπλέον, η έκθεση των ακουστικών σε διάφορα συστατικά, όπως είναι τα σπρέι ή ζελέ μαλλιών, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές δυσλειτουργίες. Η δραστική λύση για την προστασία των ακουστικών από τα παραπάνω, έρχεται με την χρήση της νανοτεχνολογίας.

nano bte
Πως εφαρμόζεται η νανοτεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας

Η χρήση της νανοτεχνολογίας στα ακουστικα βαρηκοιας, για την προστασία τους από την σκόνη, την υγρασία, τον ιδρώτα και από διάφορα υγρά, γίνεται με επικάλυψη nano coating. Η νανοεπικάλυψη γίνεται με την επίστρωση ενός πολύ λεπτού, πολυμερούς συστατικού στην επιφάνεια των εσωτερικών ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και εξωτερικών εξαρτημάτων των ακουστικων, όπου επιδρά κυρίως ώς απωθητικό υγρού, αυξάνοντας την διάρκεια ζωής και την ποιότητα λειτουργίας των ακουστικών. Το πάχος του νανοπροστατευτικού στρώματος που χρησιμοποιείται στα ακουστικά βαρηκοΐας, είναι το ένα χιλιοστό του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας με νανοτεχνολογία, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ποιοτικής λειτουργίας. Με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας, δεν παρατηρούνται βλάβες και δυσλειτουργίες που οφείλονται σε διάβρωση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων τους, αρκεί βέβαια η νανοεπίστρωση του υγροαπωθητικού συστατικού να εφαρμόζεται σε κάθε επιφάνεια όλων των εξαρτημάτων των ακουστικών βαρηκοΐας.

Ακουστικά βαρηκοιας που χαρακτηρίζονται ως αδιάβροχα ή υγροαπωθητικά ή ανθεκτικά στην υγρασία, έχουν την ικανότητα να επιβραδύνουν σημαντικά την διείσδυση ή την απορρόφηση του νερού στο εσωτερικό τους κύκλωμα, αλλά δεν μπορούν να έχουν την τέλεια στεγανοποίηση. Οι προστατευτικές επικαλύψεις και οι επιστρώσεις στα εξαρτήματα των ακουστικων, παρέχουν ένα φράγμα προστασίας που μειώνει σημαντικά τις βλάβες, από απορρόφηση υγρασίας στα εξαρτήματα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, σε παρατεταμένη έκθεση τους σε περιβάλλον με υπερβολική υγρασία ή και με την βύθιση τους μέσα σε θαλασσινό νερό, δεν θα υπάρξει φθορά και δεν θα εισχωρήσει η υγρασία στο ηλεκτρονικό τους κύκλωμα. Με την διαρκής έκθεση τους σε υγρό περιβάλλον και με το να είναι συνεχώς βρεγμένα, δεν αποκλείεται να προκληθεί κάποια δυσλειτουργία ή και βλάβη στα ακουστικά, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα!
Η χρονική διάρκεια έκθεσης τους σε υγρό περιβάλλον ή βύθισης τους μέσα στο νερό, παίζει σημαντικό ρόλο για την αποτελεσματικότητα της μόνωσης τους κατά της υγρασίας.
Για αυτούς που ιδρώνουν πολύ και έχουν ένα ακουστικό βαρηκοΐας με νανοεπικάλυψη, η μόνωση του ακουστικού κατά του ιδρώτα θα είναι αποτελεσματικότατη και θα προστατέψει το ηλεκτρονικό του κύκλωμα.
Σημαντική είναι η προστασία των ακουστικών νανοτεχνολογίας από την υπερβολική συσσώρευση κεριού στο αυτί ή και από την λιπαρότητα του δέρματος για την αποφυγή βλαβών.
Σε περιβάλλον βροχής, όταν δεν βρέχει πάρα πολύ και ξεχάσει κάποιος ότι φοράει τα ακουστικά του κάτω από την βροχή, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα εάν το θυμηθεί εγκαίρως και τα βγάλει.
Σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να βγάλει τα ακουστικά του και πάει να κάνει ντούς, εάν τα βγάλει εγκαίρως, λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Η χρονική διάρκεια παραμονής στο νερό και την υγρασία, παίζει σημαντικότατο ρόλο για την αποτελεσματικότητα της μόνωσης των ακουστικών με επίστρωση υλικού νανοεπικάλυψης.
Σύμφωνα με τον διεθνή κώδικα IP Ingress Protection της IEC, International Electrotechnical Commission, οι συσκευές κατατάσσονται σε κλίμακα με βαθμό προστασίας από την σκόνη και το νερό, δηλαδή, στο πόσο καλά μπορούν να προστατεύονται από την σκόνη και να απωθούν την υγρασία ή το νερό. Ο δείκτης προστασίας IP συνοδεύεται από δύο βαθμούς, όπου ο ένας βαθμός ορίζει την προστασία της συσκευής από την σκόνη και αρχίζει από το 0 έως και το 6. Ο δεύτερος βαθμός ορίζει την προστασία μόνωσης της συσκευής κατά της υγρασίας και του νερού, αρχίζει από το 0 έως και το 9. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κάθε βαθμός τόσο καλύτερη είναι η προστασία της συσκευής από την σκόνη και το νερό. Οι τιμές των ακουστικών καθορίζονται και από την τεχνολογία της υγρομόνωσης που χρησιμοποιείται.


Με εκτίμηση

Στέφανος Ποντιούδης
Ειδικός - Τεχνικός Ακουστικών Βαρηκοΐας
Ηλεκτρονικός Μηχανικός



Ακμονας Ακουστικά Βαρηκοιας
Πιστοποιημένο Κέντρο Εφαρμογών και Τεχνικής Υποστήριξης Ακουστικών Βαρηκοΐας
Τεχνικοί ακουστικών βαρηκοΐας με επαγγελματική εμπειρία από το 2005

Διαθέτουμε ακουστικά βαρηκοΐας νανοτεχνολογίας τελευταίας τεχνολογίας
από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας παγκοσμίως

Θεσσαλονίκη, Πλατεία Χαριλάου, Τηλέφωνο 2310 307503

ακουστικα βαρηκοιασ
Πιστοποιημένα Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΟΠΥΥ
Επιδότηση 450€ - 900€
Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Πιστοποίηση ακουστικων βαρηκοιασ
Πιστοποίηση Εμπορίας, Διακίνησης και Τεχνικής Υποστήριξης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
Ακουστικα βαρηκοιας νανοτεχνολογιας. Η εφαρμογή της νανοεπιστήμης στα ακουστικά βαρηκοΐας με την χρήση της νανοτεχνολογίας προσφέρει τεράστια οφέλη στα ακουστικά, τόσο στην ποιότητα λειτουργίας τους, όσο και στην ανθεκτικότητα τους, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής τους με σταθερή και ταυτόχρονα ποιοτική απόδοση.
βαρηκοΐα, νανοτεχνολογία, ακουστικα, βαρηκοιας, νανο, αδιάβροχα, akoystika, στεγανοποίηση, ip, υγρασία, οφέλη, νανοεπιστήμη, θεσσαλονικη, μόνωση, nano, coating, νανοεπικάλυψη, μόνωση, τιμες, υγρομόνωση, αντίσταση, στεγανότητα, απωθητικό, χαριλαου, προστασία, υγροαπωθητικά, διάρκεια, ζωής, τεχνολογίας
Ακουστικά Βαρηκοϊας
scroll up
gallery ❰   ❱