Τηλ.: 2310 307503, κιν.: 6982 300100 | ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Πλατεία Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
δίπλα στην Vodafone
ΑΚΜΟΝΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Service ακουστικών

Εργαστήριο ακουστικών

Άρθρα: 11 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1  2 
Φωτογραφία: Αόρατα ακουστικά βαρηκοΐας

Αόρατα ακουστικά βαρηκοΐας

Τα αόρατα ακουστικα βαρηκοιας είναι ενδωτιαίας εφαρμογής μέσα στον ακουστικό πόρο του αυτιού και είναι τύπου IIC, Invisible In Canal. Εφαρμόζουν βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο του αυτιού και δεν είναι καθόλου ορατά. Είναι διαφορετικά απο τα κλασικά CIC ενδωτιαία ακουστικα βαρηκοιας, είναι πιο μικροσκοπικά, γνωστά και ως ακουστικά ψείρες. Απαιτούν ειδική κατασκευή κελύφους και επιλέγονται για συγκεκριμένο βαθμό βαρηκοΐας. Διαθέτουμε επαγγελματική πείρα απο το 2005, σε εφαρμογές και προγραμματισμό όλων των τύπων ακουστικών βαρηκοΐας.
Φωτογραφία: Φίλτρα ακουστικών βαρηκοΐας

Φίλτρα ακουστικών βαρηκοΐας

Φίλτρα για όλους τους τύπους ακουστικών βαρηκοιας. Φίλτρα μικροφώνων και μεγαφώνων για ενδωτιαία, IIC, CIC, ITC, ITE και οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας BTE, mini BTE, RIC. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 307503.
Φωτογραφία: Παρακολούθηση τηλεόρασης με bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας

Παρακολούθηση τηλεόρασης με bluetooth ακουστικά βαρηκοΐας

Ασύρματη τεχνολογία bluetooth ακουστικών βαρηκοΐας για τηλεόραση. Η παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω ακουστικών βαρηκοΐας είναι εφικτή και αποτελεσματική με την χρήση του κατάλληλου προσαρμογέα που θα πρέπει να είναι συμβατός με τα ακουστικά σας, όπως θα σας προτείνει και ο ειδικός ακουστικών βαρηκοΐας. Αμεση ασύρματη επικοινωνία ακουστικών βαρηκοΐας με τηλεόραση Η μετάδοση του ήχου γίνεται απευθείας στα ακουστικα βαρηκοιας σε απόσταση εως και 15 μέτρων. Ταυτόχρονα μπορούν να συνδεθούν πολλά ακουστικά βαρηκοιας με μια συσκευή. Είναι δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία μέσω των bluetooth ακουστικων βαρηκοιας ταυτόχρονα και κατά την διάρκεια της ακρόασης τηλεόρασης. Ειδικός ακουστικών βαρηκοΐας με επαγγελματική πείρα απο το 2005.
Φωτογραφία: Ρυθμίσεις ακουστικών βαρηκοΐας εξ' αποστάσεως

Ρυθμίσεις ακουστικών βαρηκοΐας εξ' αποστάσεως

Με την τεχνολογία απομακρυσμένης ρύθμισης ακουστικών βαρηκοΐας, οι συνεδρίες για τον προγραμματισμό των ακουστικών μπορούν να γίνουν πλέον και στον χώρο σας. Μέσω εφαρμογών απο κινητά τηλέφωνα επιτυγχάνεται τηλεδιάσκεψη και γίνεται τηλεχειρισμός των ακουστικών απο τον ειδικό ακοοπροθετιστή για τον προγραμματισμό τους.
Φωτογραφία: Συμβατότητα ακουστικών βαρηκοΐας με τηλέφωνα

Συμβατότητα ακουστικών βαρηκοΐας με τηλέφωνα

Για να επιλέξουμε το κατάλληλο κινητό τηλέφωνο, με το οποίο θα έχουμε εξαιρετική τηλεφωνική συνομιλία μέσω των ακουστικών βαρηκοΐας, θα πρέπει να ελέγχουμε την συμβατότητα μεταξύ τους, η οποία ισχύει όταν υπάρχει η ένδειξη HAC και καθορίζεται απο την κλίμακα κατάταξης Μ/Τ.
Φωτογραφία: Πόσο διαρκούν οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας

Πόσο διαρκούν οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικων βαρηκοιας, εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες. Διαφέρουν ως προς τον τύπο ή το μέγεθος και χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά μοντέλα ακουστικων βαρηκοιας. Διακρίνοντα σε μπαταρίες μιας χρήσης και σε επαναφορτιζόμενες.
Φωτογραφία: Τι βαθμό προστασίας IP έχουν τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Τι βαθμό προστασίας IP έχουν τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Ο βαθμός προστασίας όλων των ηλεκτρονικών συσκευών, όπως και των ακουστικών βαρηκοΐας για την μόνωση τους από το νερό, την υγρασία και την σκόνη, μετριέται και κατατάσσεται από τον διεθνή δείκτη αξιολόγησης IP που καθορίζεται από την IEC, International Electrotechnical Commission, standard 60529. Οι τιμες του δείκτη IP, εξαρτώνται από την αντίσταση διείσδυσης νερού και σκόνης που έχουν τα τεχνητά μέρη των ηλεκτρονικών συσκευών.
Φωτογραφία: Συντήρηση και φροντίδα ακουστικών βαρηκοΐας. Εργαστήριο ακουστικών Ακμονας 2310 307503

Συντήρηση και φροντίδα ακουστικών βαρηκοΐας. Εργαστήριο ακουστικών Ακμονας 2310 307503

H προληπτική συντήρηση, μπορεί να παρατείνει την διάρκεια ζωής των ακουστικών βαρηκοΐας. Ο σωστός χειρισμός, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών ακοοπροθετιστών, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο βλαβών και συνεχών επισκευών. Η αποθήκευση των ακουστικών βαρηκοιας σε κατάλληλο περιβάλλον χώρου συνιστάται, για την σταθερή και κανονική λειτουργία τους.
Φωτογραφία: Αναβάθμιση ακουστικών στο εργαστήριο

Αναβάθμιση ακουστικών στο εργαστήριο

Πότε χρειάζονται αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη τα ακουστικά;
Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Πιστοποίηση TUV NORD

Πιστοποίηση TUV NORD

    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
ακουστικα βαρηκοιασ
Πιστοποιημένα Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΟΠΥΥ
Επιδότηση 450€ - 900€
Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος
Πιστοποίηση ακουστικων βαρηκοιασ
Πιστοποίηση Εμπορίας, Διακίνησης και Τεχνικής Υποστήριξης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
Εργαστήριο ακουστικών βαρηκοΐας. Service ακουστικών & Επισκευές όλων των τύπων ακουστικών βαρηκοΐας από πιστοποιημένοι πτυχιούχοι τεχνικοί και εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές, με εκπαίδευση και μετεκπαιδεύσεις από κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας και ακουστικά βαρηκοΐας νέα τεχνολογίας. Συντήρηση με γνήσια ανταλλακτικά, αναλώσιμα, εγγύηση
service, επισκευή ακουστικών, συντήρηση, εγγύηση, τεχνικός ακουστικών, ακοοπροθετιστές, ρυθμίσεις, εφαρμογή, ανταλλακτικά, εκμαγεία, κέλυφος, διόρθωση, ακουστικά, αξεσουάρ, αναλώσιμα, σωληνάκια, φίλτρα, αφύγρανση, απολύμανση, καθαρισμός, βλάβες
scroll up